Alphaville te aduce acasă: ‘Noi nu construim locuințe, ci împlinim vise’

Povestea Alphaville a început și s-a dezvoltat în jurul cuvântului „ACASĂ”. Într-o piață invadată de apartamente, Alphaville a simțit nevoia să dezvolte conceptul de CĂMIN, un sector total descoperit pe piața din Brașov.

Am observat eforturile clienților pentru amenajarea apartamentelor, în încercarea de a transforma apartamentul în casa adaptată nevoilor familiei. Tocmai de aceea, Alphaville s-a axat pe ideea de ACASĂ, cu tot ceea ce presupune acest concept, individualizat pentru fiecare client în parte. Proiectele noastre au fost adaptate nevoilor și viselor celor 450 de beneficiari, care, din prima clipă, au pășit în locuința mult- visată, nu într-un apartament oarecare.

Proiectanții Alphaville au analizat cerințele clienților, pentru ca locuințele construite să fie la inaltimea asteptarilor, iar designerii noștri le-au desăvârșit până la cel mai mic detaliu, astfel ca fiecare familie să se simtă, încă de la început, ACASĂ. Cele 450 de apartamente predate au însemnat tot atâtea vise împlinite, pentru că Alphaville, nu vinde locuințe, ci împlinește dorințe.

Citeste și:  CFR Călători: Nicio anulare a trenurilor din cauza lipsei de personal sau de material rulant!

Tocmai de aceea, de la primul contact cu clientul ne-am străduit să aflăm care sunt nevoile acestuia, pentru a-I putea oferii beneficiarului varianta optimă, adaptată nevoilor familiei. Apoi ne-am axat pe detalii, pentru ca, în niciun moment, beneficiarul să nu se gândească la ceea ce ar schimba la noua locuință, ci la modul în care se va bucura de confortul casei sale. Ba chiar mobilarea si utilarea casei ne-am asumat-o.

Cei mai buni designeri au transpus în realitate fiecare vis în parte. Tocmai de aceea ne place să credem că fiecare locuință predată a însemnat un vis împlinit. Cele 450 de locuințe predate au însemnat tot atâtea familii fericite, iar asta ne-a încurajat să continuăm cu rolul pe care ni l-am asumat în transpunerea viselor în realitate!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.