Brașovul are Aeroport! În acest weekend, brașovenii sunt invitați la „Zilele Porţilor Deschise”: Tururi ghidate, spectacole aviatice, concerte și multe surprize

Săptămâna aceasta, în weekend, brașovenii se vor putea bucura de „Zilele Porţilor Deschise”, la Aeroportul Internațional Brașov-Ghimbav. Autoritățile au pregătit spectacole aviatice de înaltă ţinută, concerte cu artişti de renume, tururi ghidate prin Aeroport și multe alte surprize, toate acestea într-o atmosferă de mare sărbătoare.

Sâmbătă, 10 iunie, începând cu ora 12:00, brașovenii vor fi întâmpinați cu muzică, iar la ora 15:00 este programat un show aviatic. Ora 19:00 o aduce în atenția publicului pe Raluka & Balkanic Project, iar de la 21:00 va urca pe scena Ștefan Bănică Jr. & The 50’s. Prima zi se va încheia cu un spectaculos foc de artificii.

Citeste și:  Polițiștii fac percheziții la Brașov într-un dosar de înșelăciune

Duminică, 11 iunie, începând cu ora 12:00, publicul se va putea bucura de muzică bună, precum și de spectacolul aviatic, acesta fiind programat tot la ora 15:00. Începând cu ora 19:00, vor concerta Olivia Addams, Zdob și Zdub, Haddaway, iar seara se va încheia cu un show de lasere.

În ambele zile, de la ora 12:00, organizatorii vor desfășura tururi ghidate prin aeroport.

Autoritățile recomandă tuturor celor care vor fi prezenti să utilizeze mijlocul de transport în comun și să evite deplasarea cu propriul autovehicul. Autobuzele liniei 28 vor efectua curse din 10 în 10 minute, tur-retur, pe traseul Livada Poștei – Aeroport.

Citeste și:  Mai sunt 3 zile până când brașovenii își vor cunoaște campionii, în cadrul galei de premiere a performanței sportive

Joi, 15 iunie, este programată inaugurarea oficială a Aeroportului Internaţional Braşov-Ghimbav, în prezenţa a numeroase oficialităţi centrale şi locale, precum şi a oamenilor care au contribuit la realizarea acestui obiectiv, şi anume primul aeroport construit de la zero în ultimii 50 de ani în România şi primul aeroport din Estul Europei dirijat prin sistemul Remote Tower.

Eveniment organizat de Regia Autonomă „Aeroportul Internaţional Braşov-Ghimbav” RA, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Braşov, Primăria Oraşului Ghimbav şi Instituţia Prefectului Judeţul Braşov.

One thought on “Brașovul are Aeroport! În acest weekend, brașovenii sunt invitați la „Zilele Porţilor Deschise”: Tururi ghidate, spectacole aviatice, concerte și multe surprize”

  1. Am așteptat atâția ani de când s-a vorbit despre construirea unui aeroport în Ghimbav (Brașov), iar acum îmi dau seama că degeaba s-a făcut, pentru că noi tot la București trebuie să zburăm din Madrid și înapoi.
    Politicienii și interesele lor câștigă întotdeauna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.