CNAIR atenționează șoferii! Există un site fals pentru achiziția rovinietei

CNAIR avertizează șoferii după ce a descoperit un site neautorizat care vinde roviniete şi roagă conducătorii auto să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizaţi.

CNAIR a constatat că în mediul online există un portal web pentru achiziția rovinitei, care nu este autorizat de CNAIR , respectiv, „ www.rovinietaro.ro”.

Astfel, rugăm utilizatorii să achite rovinieta numai la distribuitorii autorizați, ale căror puncte de distribuție/portaluri web autorizate se regăsesc pe site-ul oficial al CNAIR, http://www.cnadnr.ro/ro/puncte-de-distributie.

CNAIR nu își asumă nicio responsabilitate cu privire la accesarea, în vederea achitarii rovinietei, a unor portaluri web neautorizate, se arată într-un comunicat de presă transmis de instituție.

Pentru a verifica valabilitatea rovinietei, conducătorii auto au posiblitatea să acceseze o platformă on-line în care trebuie să introducă datele de verificare a autovehiculului. Site-ul este pus la dispoziție de CNAIR și poate fi accesat direct de pe platforma cnadnr.ro, la secțiunea „Verificare Rovinieta”.

Citeste și:  Adaptarea ofertei educaționale și de formare cu cererea de pe piața muncii, facilitată prin platforma ReCONECT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.