Fostul ministru al Finanțelor a descins în Primăria Brașov: Ialomițianu îl somează pe Scripcaru

Candidatul independent la Primăria Brașov, fostul ministru al Finanțelor, Gheorghe Ialomițianu, iese la atac. Ialomițianu, însoțit de mai mulți membri ai societății civile i-a cerut personal primarului Brașovului, George Scripcaru să aloce suma de 50 de milioane de lei, în regim de urgență, pentru construirea aeroportului Brașov-Ghimbav.

„Fac acest lucru alături de 2 generații de brașoveni prezenți azi lângă mine, seniori și tineri. Avem o obligație față de generația care vine, pentru România de mâine. După cum știm Aeroportul este atât dorit de brașoveni, iar Primăria are această obligație să le facă pe plac locuitorilor urbei. Să nu uită, că acești bani din bugetul orașului sunt banii brașovenilor, nu ai primarului, nu ai consilierilor. Aceștia din urmă sunt doar cei care și administrează pentru brașoveni și în interesul brașovenilor. Iar dacă brașovenii doresc aeroport la Ghimbav, Primăria trebuie să se supună și să le îndeplinească, imediat această dorință. Au așteptat deja prea mult”, a declarat Gheorghe Ialomițianu.
Fostul ministrul al Finanțelor a depus și în scris solicitarea, indicându-i primarului Scripcaru chiar și modalitatea legală prin care poate aloca acești bani pentru aeroport. Și pentru că tot se lucrează la întocmirea Bugetului Municipiului Brașov pentru 2020, Ialomițianu i-a cerut lui George Scripcaru să introducă suma de 50 de milioane de lei pentru finanțarea Aeroportului.

Citeste și:  Creșa Brașov promovează educația pentru mediu prin "Săptămâna Verde"

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.