FRF a anunțat cum se va decide campioana, dacă scorul dintre Universitatea Craiova și CFR Cluj va fi egal după două reprize

Comitetul Executiv al FRF a decis, luni, că în cazul în care după două reprize scorul meciului din această seară Universitatea Craiova – CFR Cluj, din ultima etapă a play-off-ului Ligii I, va fi egal, titlul se va decide după prelungiri sau, dacă va fi cazul, la loviturile de departajare.

“Întrucât 3 august este data-limită impusă de UEFA pentru anunţarea reprezentantelor fiecărei ţări în cupele europene, membrii Comitetului Executiv au decis în unanimitate ca reprezentanta României în Liga Campionilor să fie stabilită în urma unui meci decisiv. Astfel, partida dintre primele două clasate în play-off-ul Ligii 1, Universitatea Craiova – CFR Cluj, programată în această seară, începând cu ora 20:30, va avea o câştigătoare. În caz de egalitate după 90 de minute, se vor disputa două reprize de prelungiri şi, dacă egalitatea va persista, se vor executa lovituri de departajare. Învingătoarea va primi 3 puncte în clasament şi va reprezenta România în ediţia 2020-2021 a Ligii Campionilor”, se arată pe site-ul FRF.

Echipele Universitatea Craiova, ocupanta locului doi în clasament, şi CFR Cluj, liderul Ligii I, se întâlnesc, de la ora 20.30, în ultima etapă a play-off-ului primului eşalon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.