Olandez, reținut după ce a abuzat sexual un copil de 14 ani

Un olandez în vârstă de 57 de ani a fost reţinut de procurorii braşoveni, după ce a întreţinut relaţii sexuale cu un băiat de 14 ani pe care l-a luat în plasament. În acest caz este cercetat şi fratele minorului, în vârstă de 20 de ani, care a făcut demersurile pentru ca aceasta să fie luat în plasament de cetăţeanul olandez, potrivit news.ro.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul pentru Minori şi Familie Braşov, procurorii au stabilit că un bărbat de 57 de ani, din Olanda în complicitate cu un tânăr de 20 de ani, a început demersurile pentru luarea în plasament a unui băiat de 14 ani. Acesta este fratele tânărului de 20 ani. Apoi, băiatul urma să locuiască cu cetăţeanul olandez şi să întreţină relaţii sexuale cu acesta, au mai spus anchetatorii.

“Ulterior, în noaptea de 07/08 martie, după remiterea unor diverse sume de bani şi a unor cadouri, inculpatul S.O.A. în timp ce se afla la domiciliul său din municipiul Braşov a întreţinut relaţii sexuale cu minorul G.G.V. în vârstă de 14 ani, cunoscând vârsta minorului”, se arată în comunicat.

Cei doi bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către poliţiştii din cadrul Biroului de Combatere a Crimei Organizate Braşov. Ei urmează să fie prezentaţi instanţei joi, cu propunere de arestare preventivă pentru comiterea infracţiunii de act sexual cu un minor, în cazul cetăţeanului olandez şi pentru complicitate la act sexual cu un minor, în cazul bărbatului de 20 de ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *