Agenţia pentru Protecţia Mediului Brasov anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a revizuirii autorizaţiei integrate de mediu pentru SILNEF METAL CASTING SRL

Agenţia pentru Protecţia Mediului Brasov anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de emitere a revizuirii autorizaţiei integrate de mediu nr. 3 din 20.05.2022 pentru functionarea instalatiei de: topirea, inclusiv alierea, de metale neferoase, inclusiv de produse recuperate, si exploatarea de turnatorii de metale neferoase, cu o capacitate de topire de peste 4 tone pe zi pentru plumb si cadmiu sau 20 de tone pe zi pentru toate celelalte metale, la punctul de lucru din judetul Brasov, mun. Codlea, str. Halchiului, nr.148.

Decizia de emitere a autorizaţiei integrate de mediu nr.3 din 20.05.2022 se va afişa la sediul Primăriei Municipiului Codlea şi la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Brasov, pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Brasov http://apmbv.anpm.ro, a Primariei Municipiului Codlea şi a titularului de activitate.

Citeste și:  Elevii dintr-o comună brașoveană primesc biciclete noi într-o mișcare pentru sănătate și mediu

Proiectul autorizaţiei integrate de mediu revizuite poate fi consultat pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Brasov http://apmbv.anpm.ro.

Observaţiile publicului se primesc în scris la sediul Agenţiei pentru Protecţia Mediului Brasov, din Brasov, str. Politehnicii, nr. 3 sau electronic la adresa apmbrasovreglementari@gmail.com, în termen de 30 de zile de la data aparitiei primului anunţ public”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.