27 de medalii obținute de Dinamo București – Centrul Sportiv Brașov, la Campionatele Naționale pe echipe de Juniori și Tineret din Mamaia

În perioada 2-8 septembrie 2024, stațiunea Mamaia a găzduit Campionatele Naționale pe Echipe de Juniori și Tineret la șah, unde C.S. Dinamo București – Centrul Sportiv Brașov a reușit o performanță excepțională. Clubul a adunat un total impresionant de 27 de medalii: 15 de aur, 8 de argint și 4 de bronz, consolidându-și poziția de lider în clasamentul cluburilor, dintr-un total de 39 de echipe participante.

Rezultate impresionante pe categorii de vârstă:

  • Categoria U12: Echipa formată din Voinescu David, Vlagiu Alexandru și Călin Rareș a obținut două medalii de bronz, atât la Șah Clasic, cât și la Șah Blitz.
  • Categoria F12: Fetele, reprezentate de Pomirleanu Cristiana, Nanu Alexandra și Avram Corbu Ioana, au cucerit medalia de aur la Șah Blitz și argint la Șah Clasic.
  • Categoria U14: Galeș Randi, Cruceru Tudor și Anghelescu Theodor au câștigat două medalii de aur la Șah Clasic și Șah Rapid, iar la Șah Blitz au obținut medalia de bronz.
  • Categoria F14: Sida Flavia, Litcanu Tiana, Vajda Alexandra și Antal Iris au dominat competițiile, câștigând aur la Șah Clasic și Rapid, iar la Șah Blitz au obținut bronzul.
  • Categoria U16: Coicev Matei, Corbu George și Moroita Vlad s-au remarcat cu trei medalii de argint la toate cele trei probe: Șah Clasic, Rapid și Blitz.
  • Categoria F16: Echipa formată din Aldea Maria, Bădică Ariana, Isopescu Iulia și Ivașcu Andreea a strălucit, cucerind trei medalii de aur la Șah Clasic, Șah Rapid și Șah Blitz.
  • Categoria U18: Magold Filip, Radu David și Botea David au câștigat trei medalii de aur la toate cele trei probe: Șah Clasic, Șah Rapid și Șah Blitz.
  • Categoria F18: Echipa fetelor, formată din Maria Lia, Marcu Daria și Sălăjan Ștefania, a obținut o medalie de aur la Șah Rapid și două medalii de argint la Șah Clasic și Șah Blitz.
  • Categoria U20: Antal Hunor, Veress Armand și Costescu Mihnea au câștigat aurul la Șah Rapid și argintul la Șah Clasic.
  • Categoria F20: Stan Gabriela, Pițigoi Sabina și Anghel Maria au dominat competiția, câștigând două medalii de aur la Șah Clasic și Șah Blitz, precum și medalia de argint la Șah Rapid.
Citeste și:  Martin Garrix, artistul care a urcat în acest an pe scena principală a festivalului UNTOLD, a fost declarat DJ-ul numărul 1 al lumii

Dominanță în clasamentul general

Sub îndrumarea Marelui Maestru Internațional Ciprian Nanu, echipele C.S. Dinamo București au demonstrat o pregătire exemplară și o determinare de fier, situând clubul pe primul loc în clasamentul general. Competiția a fost acerbă, cu peste 400 de jucători care au format 139 de echipe, însă Dinamo a reușit să își asigure supremația cu un palmares impresionant de medalii.

Prin această performanță, tinerii șahiști de la Dinamo au dovedit încă o dată că se află în elita națională a sportului minții, reușind să domine toate categoriile de vârstă și să aducă clubului un titlu binemeritat de campion național pe echipe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.