4-0 pentru Corona Brașov în meciul doi al finalei Erste Liga la hochei pe gheaţă

Un debut impecabil al Coronei Brașov în primele două meciuri din deplasare.

Corona Brasov a disputat, astăzi, al doilea meci al finalei Erste Liga. Corona Braşov a învins-o pe FTC-Telekom cu scorul de 4-0, la Budapesta, în meciul doi al finalei Erste Liga la hochei pe gheaţă.

O victorie categorică care i-a adus la extaz pe fanii Brașovului prezenți în tribune, dar și pe cei aflați în fața televizoarelor. Corona Brasov a jucat în forță și i-a lăsat fără replică pe cei de la FTC Telekom. Golurile Brașovului au fost marcate de Connor Sills (Kóger/ Borisenko), Judd Blackwater (Sills), Judd Blackwater (Zagidullin/ Kóger), Dániel Kóger (Piche).

Ieri, Corona Brașov a disputat primul meci al finalei Erste Liga, un meci memorabil. În prima repriză FTC Telekom a reușit să înscrie trei goluri și a intrat astfel la pauză cu un avantaj uriaș. După un duș verbal rece la pauză al antrenorului Dave MacQueen, echipa a renăscut pe teren.

În cea de-a doua repriză a reușit să înscrie trei goluri și să restabilească, aproape miraculos, egalitatea. A treia repriză a pecetluit victoria Brașovului prin alte două goluri. Partida s-a încheiat 3-5. Golurile Brașovului au fost marcate de Jared VanWormer (Piche/ Valchar), Judd Blackwater (Borisekno), Albert Zagidullin (Borisenko/ Sills), Cornet Philippe (VanWormer/ Valchar) și Radim Valchar.

Pentru Corona Brașov urmează două meciuri acasă, în care fanii îi pot aplauda la scenă deschisă pe jucătorii Brașovului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.