41 de agenți au intrat, de astăzi, în rândurile Poliției Brașov

41 de agenți de poliție, proaspăt absolvenți ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, respectiv ai Școlii de Agenți de Poliție ”Septimiu Mureșan’’ Cluj-Napoca au intrat, de astăzi, în rândurile Poliției Brașov.

Astăzi, 28 martie 2022, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a avut loc procedura de repartizare pe funcții a 41 de absolvenți ai școlilor de agenți de poliție, promoția martie 2022.

Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, pe funcțiile vacante existente, avându-se în vedere situația operativă înregistrată la nivelul județului Brașov, pentru creșterea gradului de siguranță a cetățeanului.

Noua promoție de agenți a adus în județul Brașov polițiști care au avut medii de absolvire peste 8,90, cea mai mare notă fiind 9,81.

Citeste și:  Unu din cinci decese în rândul copiilor mai mici de un an din Europa și Asia Centrală, legat de poluarea aerului – UNICEF

Specializările în care vor profesa noii polițiști sunt: ordine publică, investigarea criminalității economice, investigații criminale, logistică, criminalistică, cazier și arest.

Totodată, pe lângă cei 41 agenți de poliție repartizați Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, alți 9 agenți au fost repartizați unei alte unități de poliție, respectiv Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov.

Debutul în carieră reprezintă o perioadă de șase luni de tutelă profesională de care vor beneficia cei mai tineri polițiști, sub îndrumarea colegilor cu experiență profesională, care îi vor sprijini în activitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.