7 victorii din 9 partide pentru handbalul de la Kids Tâmpa

Săptămâna trecută a fost una plină de meciuri pentru secția de handbal. Junioarele 4 au avut de jucat două restanțe cu CSȘ Dinamo Brașov, precum și alte șapte partide în turneul din campionatul național de handbal junioare, al Federației Române de Handbal. În urma rezultatelor obținute, Kids Tâmpa s-a calificat de pe locul 2 în faza pe Euroregiune a campionatului național de handbal junioare 4.

Junioarele de la Kids Tâmpa au reușit să obțină șapte victorii în cele nouă partide jucate în doar șase zile, însă dincolo de acest maraton handbalistic, directoul tehnic al secției de handbal de la Kids Tâmpa, Florin Paraschiv, a subliniat că cel mai important lucru este că această generație este una formată la Kids Tâmpa cu jucătoare care încep să se pregătească și să joace împreună de la categoia cea mai mică, și anume junioare 4.

Citeste și:  Până pe 30 aprilie sunt deschise înscrierile pentru a obține un permis gratuit de călătorie cu trenul Discover EU

“A fost un adevărat maraton handbalistic pentru puștoaicele noastre. Anticipam că va fi un efort deosebit, fizic și psihic, dar trebuie să recunosc, așteptările noastre au fost depășite. Mobilizarea, ambiția și determinarea micuțelor noastre a fost la cote foarte înalte. Această echipă care cu o singură excepție, este produsul sută la sută al Kids Tâmpa, este în formare, dar extrem de important este că ele formează un grup unit de la această vârstă, și vor crește așa pe perioada junioratului. Clar suntem abia la începutul carierei lor sportive, dar deja sunt semne ca ar putea fi o echipă foarte bună. Absolut toate jocurile au însemnat un plus pentru noi, am mai învățat câte ceva și știm exact unde ne aflăm! Sunt mulțumit de prestația tuturor sportivelor noastre, chiar dacă a fost și o sincopă nedorita în jocul cu Sporting Ghimbav. Paradoxal, aceasta înfrângere le-a mobilizat, au devenit și mai unite și hotărâte sa evolueze ca un grup foarte omogen. Greu de realizat, dar s-a întâmplat. Evident, au fost și greșeli, dar nu suntem îngrijorați, nu vrem o echipă perfectă, ci o echipă care își caută o identitate proprie, capabilă să se regenereze permanent, să fim mai competitivi cu fiecare meci disputat. Satisfacția este cu atât mai mare, cu cât se vede progres în jocul acestor sportive și bucuria lor de a juca este evidentă. Felicitări sportivelor, colegilor mei Alexia Manță, Cristina Marin, Alina Roiu, Gabriela Văduva, Mircea Olteanu și nu în ultimul rand părinților care ne-au susținut necondiționat și în acest turneu!”, a declarat Florin Paraschiv.

Citeste și:  Întâlnire de lucru la Penitenciarul Codlea, organizată în baza Strategiei naţionale de reintegrare socială a persoanelor private de libertate

Rezultatele obținute de Kids Tâmpa în cele șase zile au fost: 29-8 cu CSȘ Dinamo I, 47-7 cu CSȘ Dinamo II (acestea două fiind meciuri restante din campionat), 29-10 cu Inasport Brașov, 14-22 cu Sporting Ghimbav, 30-19 cu CSM Făgăraș, 15-16 cu Transilvania Brașov, 26-17 cu CSȘ Dinamo I, 39-12 cu CSȘ Dinamo II și 19-12 cu Corona Brașov, toate acestea fiind obținute în turneul de sală din campionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.