
După o pauză de trei ani, Culinary Arts School Brașov, prin fondatorul său, Executive Chef Georgy Valery, anunță reluarea activității și deschiderea înscrierilor pentru un Masterclass dedicat tehnicii preparării cărnii, desfășurat în patru module independente.
Masterclass-ul aduce în prim-plan tehnici moderne prin care carnea este transformată în preparate savuroase, cu o textură perfectă și o prezentare spectaculoasă. Fiecare modul include și exerciții practice de asociere a tipurilor de carne cu garnituri și plating de nivel internațional, adaptat tendințelor anului 2025.
Calendarul Masterclass-ului Culinary Arts School Brașov:
- Carne de porc – 3 septembrie 2025, între orele 09:00 – 15:00
- Carne de vită și oaie – 10 septembrie 2025, între orele 09:00 – 15:00
- Carne de pește – 24 septembrie 2025, între orele 09:00 – 15:00
- Carne de pasăre – 1 octombrie 2025, între orele 09:00 – 15:00
Costul fiecărui modul este de 1000 lei + TVA.
Locurile sunt limitate – doar 10 participanți pe modul.
Înscrieri și detalii se pot obține la numărul de telefon: 0729 314 250.