Urșii de la Sanctuarul din Zărnești au nevoie de AJUTOR!

Asociația Milioane de Prieteni Libearty are nevoie de ajutor! Cei 106 urși cazați în sanctuarul de la Zărnești sunt în pericol să rămână fără hrană. Restricțiile impuse de Ordonanțele Militare au închis Sanctuarul de la Zărnești care a pierdut și banii proveniți din taxa de intrare a vizitatorilor.
„2 tone de hrană pe zi! De atât au nevoie cei 106 urși din AMP Libearty. Știm că este o perioadă extrem de dificilă pentru toată lumea, dar credem și sperăm că există încă oameni care pot și vor să ajute. Facem apel la cei care pot să ne dea o mână de ajutor, pentru ca și aceste suflete nevinovate, care oricum nu au avut parte de o viață normală, să traverseze cu bine această perioadă grea. Donațiile se pot face online, accesând https://millionsoffriends.org/doneaza/ sau putem fi contactați direct la numerele de telefon afișate pe pagina asociației”, ne-au declarat reprezentanții Asociației Milioane de Prieteni Libearty.
Săptămâna viitoare reprezentanții Sanctuarului de la Zărnești vor lansa programul „Hrănește un urs” care se adresează celor care doresc și pot să se implice în îngrijirea celor 106 urși de la Zărnești.

Citeste și:  Loteria Română organizează, sâmbătă, extrageri duble pentru jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.