CFR Brașov a lansat licitația pentru podul de pe linia Hărman-Întorsura Buzăului

Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA transmite că Sucursala Regională de Căi Ferate Brașov a lansat licitaţia pentru lucrările de reconstrucție a podului CF din comuna Budila, situat pe linia Hărman-Întorsura Buzăului.

Podul CF din comuna Budila, situat pe linia Hărman-Întorsura Buzăului, va fi reconstruit, anunță CFR SA, potrivit Mediafax.

Valoarea totală estimată a contractului este de 26.025.733,86 lei fără TVA, sursa de finanţare fiind asigurată din fonduri de la Bugetul de Stat.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 9 octombrie 2020, deschiderea acestora urmând să aibă loc în aceeaşi zi la ora 15.00.

Durata contractului este de 12 luni de la emiterea ordinului de începere a lucrărilor, la care se adaugă trei luni calendaristice pentru întreruperea lucrărilor pe perioada de timp friguros.

Anunţul de participare la procedura licitaţie deschisă, conţinând informaţii asupra modului de desfăşurare a procedurii, precum şi documentaţia de atribuire, sunt disponibile în Sistemul Electronic al Achiziţiilor Publice (SEAP/SICAP).

Citeste și:  Revoluția ocupării: Românii își redirecționează focusul către piața internă, scăzând dorința de emigrare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.