ACS Kids Tâmpa Brașov, evoluții nereușite în Liga Elitelor

ACS Kids Tâmpa Brașov a continuat șirul evoluțiilor oscilante din Liga Elitelor. Brașovenii au pierdut ambele jocuri de acasă, atât la U19, cât și la U17, contra celor de la Viitorul Constața.

La U19, scorul a fost unul drastic, 1-7 (gol Mureșan), în vreme ce la U17 oaspeții s-au impus cu 2-0.

„Sigur, am întâlnit un adversar de calibru, care este mai mereu în finalele Ligii Elitelor, dar puteam să facem mai multe. Puteam oferi mai mult fotbal pentru că știm și avem talent, dar… Muncim mult la antrenamente ca să închegăm relații de joc, să eliminăm greșelile individuale, însă parcă suntem alții în timpul meciurilor.

Este frustrant să vezi cum primim goluri din faze care la antrenamente ne ies mai tot timpul. Sigur, presiunea este mare pe acești copii, care trebuie să facă față și la Liga a 3-a, dar și la Liga Elitelor, însă cred că acest lucru îi va căli și le va oferi perspective frumoase pe viitor. Trebuie doar să legăm câteva evoluții bune, coroborate cu victorii, iar apoi vor veni și zile mai frumoase”, a declarat unul dintre antrenorii „urșilor”, Nicu Văduva.

În etapa viitoare, programată pe 21 noiembrie, ACS Kids Tâmpa Brașov se va deplasa la București, pentru o „dublă” foarte dificilă contra celor de la FCSB.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.