Sanctuarul de Urşi Libearty de la Zărnești a pregătit un tur surpriză de Valentine’s Day

Surpriză pregătită de administratorii Sanctuarului de Urşi Libearty de la Zărneşti pentru Ziua Îndrăgostiţilor,. În acest weekend, vizitatorii vor avea parte de o surpriză – un tur inedit cu trenuleţul prin rezervaţie.

„Dacă vreţi să petreceţi Valentine’s Day în natură, Sanctuarul de Urşi Libearty de la Zărneşti are pregătită o ofertă specială, destinată cuplurilor! Pachetul cuprinde un tur inedit cu trenuleţul prin rezervaţia de urşi, cu intrare la Muzeul Ursuleţului de Pluş – singurul obiectiv turistic de acest gen din România! Atenţie, însă, locurile sunt limitate! 7 cupluri se vor putea bucura de experienţa inedită dacă achită pachetul în avans: 200 de lei de cuplu”, au anunţat, joi, reprezentanţii Asociaţiei Milioane de Prieteni, care administrează Sanctuarul de urşi.

Citeste și:  București, Cluj-Napoca și Brașov, în topul orașelor cu cele mai multe comenzi în zilele de Paște

În timpul turului cu trenuleţul, turiştii vor fi însoţiţi de ”un mic Cupidon” – ghidul Sanctuarului, care le va spune poveştile urşilor salvaţi de Asociaţia Milioane de Prieteni şi le va descrie activitatea din rezervaţie.

La sfârşit, participanţii la ‘Turul iubirii’ vor primi și daruri din partea ursuleţilor.

Pentru cei care nu au cum să ajungă la Braşov în weekend, dar îşi doresc să sprijine activitatea Sanctuarului şi să contribuie la salvarea animalelor, AMP Libearty a pregătit încă o ofertă specială: certificate de adopţie ediţie limitată de Valentine’s Day.

„Practic, dacă accesaţi site-ul rezervaţiei, www.millionsoffriends.org, secţiunea Shop, puteţi cumpăra pentru cel drag un astfel de certificat. Costă 300 de lei şi este, de fapt, o donaţie pentru blănoşii îngrijiţi de asociaţie: banii strânşi în acest fel sunt folosiţi pentru hrana şi tratamentele urşilor salvaţi”, se arată în comunicatul Asociației Milioane de prieteni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.