Conferință Națională de Psihologie Industrial-Organizațională ”Horia D. Pitariu” se va desfășura la Brașov în perioada 27-29 mai 2021

Conferință Națională de Psihologie Industrial-Organizațională ”Horia D. Pitariu” se va desfășura la Brașov în perioada 27-29 mai 2021. Evenimentul va fi organizat online de Asociatia de Psihologie Industriala si Organizationala (APIO) și Facultatea de Psihologie și Științele Educației (Universitatea Transilvania din Brașov) în perioada 27-29 mai 2021.

Tema principală a conferinței este „Oameni și organizații – reziliența în situații de criză”, alături de alte teme actuale pentru domeniul psihologiei I/O: https://conferinta.apio.ro/

În programul conferinței vor fi organizate o serie de workshop-uri dedicate competențelor profesionale relevante pentru domeniul nostru de activitate. Vom oferi prezentări state-of-the-art în Romania, prin care dorim să aducem în fața participanților activitatea și rezultatele unor experți romani de top în psihologia I/O. Vom promova schimburile de idei de cercetare și de bune practici validate științific prin sesiunile de comunicări științifice și în cadrul unor dezbateri de tip panel.Vă așteptăm să vă înscrieți cu comunicări științifice finalizate, dar și cu cele aflate în curs de desfășurare/work in progress. Acestea din urmă se pot referi la un proiect de cercetare aflat în diferite stadii, dar nefinalizat, obiectivul fiind acela de a comunica interesul pentru un anumit subiect de cercetare și de a obține feedback din partea comunității APIO.

În acest an vom avea plăcerea de a găzdui mai mulți invitați străini, specialiști și personalități de marcă în domeniul psihologiei I/O: Dr. Kai Ruggeri (Columbia University), Dr. Rolf van Dick (Goethe University) și Christian Dormann (Johannes Gutenberg University of Mainz).Dacă doriți să primiți informații „la zi” despre Conferința APIO și să beneficiați de reduceri și de participarea gratuită la diverse ateliere din cadrul conferinței, puteți solicita calitatea de membru APIO (titular sau aderent). Mai multe detalii despre procedura de aderare la APIO puteți solicita prin e-mail la adresa secretar@apio.ro. , transmit organizatorii.

APIO și comitetul de organizare lucrează pentru a oferi tuturor experiența unei conferințe cu un conținut atractiv și util.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.