Încep înscrierile la Școala de Subofițeri de Pompieri

Începând cu anul 2020, Școala de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă “Pavel Zăgănescu” Boldești își deschide porțile pentru a primi tinere care vor dărâma bariere și prejudecăți, acele tinere care știu că nu există diferențe între bărbați și femei, atunci când țelul suprem este acela de a salva vieți!

Putere, curaj, devotament și profesionalism rămân cuvintele ce caracterizează femeile care reușesc să se impună într-o lume a bărbaților.

Poți fi ceea ce căutăm, iar noi te vom învăța tot ce știm, astfel încât la finalul intervenției, misiunea să se termine așa cum a început, în echipaj complet.

Vom parcurge un drum al pregătirii intense, în urma căruia tu, femeie, vei purta cu mândrie uniforma de pompier operativ.

Citeste și:  Brasovstiri.ro vă urează Paşte fericit!

Cum aplici?

Cererile la concursul de admitere se depun la sediile inspectoratelor, până la data de 15 noiembrie 2019.

Cerințele necesar a fi îndeplinite sunt:
-vârsta cuprinsă între 18 ani și 27 de ani;
-absolvenți de liceu cu diplomă de bacalaureat;
-apți medical, fizic și psihologic;
-fără antecedente penale.

Pentru admiterea în Şcoala de Subofiţeri de Pompieri şi Protecţie Civilă „Pavel Zăgănescu” – Boldeşti sunt 300 de locuri scoase la concurs, iar durata studiilor este februarie – decembrie 2020. Înscrierea candidaților la examen, contravizita medicală, evaluarea performanței fizice şi proba de verificare a cunoştinţelor sunt organizate în perioada 10 – 23 ianuarie 2020 conform graficelor stabilite de către şcoală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.