Final Hermannstadt 2 – Kids Tâmpa Brașov, scor 1-1

UPDATE: Final Hermannstadt 2 – Kids Tampa 1-1.

ACS Kids Tâmpa Brașov va juca vineri, 10 septembrie, în deplasare, contra celor de la AFC Hermannstadt 2, în etapa a 3-a a seriei a 5-a a Ligii a 3-a. După un start nefericit, cu două înfrângeri în tot atâtea meciuri, „urșii” caută „să spargă gheața” chiar pe terenul liderului seriei și să bifeze primele puncte din actalul sezon.

„Ne așteaptă o partidă destul de grea. Venim după două înfrângeri drastice, la Tg. Seciuesc și acasă cu Sepsi OSK. De aceea vom merge la Sibiu să luăm punct sau puncte. Nu va fi ușor pentru că întâlnim o formație bine organizată, cu jucători care vin și din angrenajul primei echipe. Ei au maximum de puncte după primele două etape, astfel că vom avea o misiune foarte dificilă”, a declarat antrenorul Ciprian Anghel.

Partida contra celor de la AFC Hermannstadt 2 a fost prefațată și de doi din dintre jucătorii nou-veniți în rândul „urșilor”, Iulian Nechita-Meiu și Alin Dima„Ca orice meci cu o echipă satelit este unul dificil, mai ales că jucăm în deplasare. Sibiul are o echipă bună, cu jucători pe viteză, e o formație reactivă. Sperăm însă să ne întoarcem cu punct sau puncte și să dăm drumul la treabă pentru că am început cam greu acest sezon”, a spus Iulian Nechita-Meiu.

„Cu siguranță va fi un meci foarte greu. Întâlnim o echipă tânără, foarte ambițioasă, care va face orice este posibil ca să ne învingă. Totuși, dacă noi vom pune în practică ceea ce lucrăm la antrenamente, cu siguranță vom obține cele trei puncte”, a adăugat și Alin Dima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.