Teren de sport cu nocturnă, inaugurat recent de către autoritățile din comuna Vulcan (Brașov)

Autoritățile din comuna Vulcan au inaugurat un teren de sport cu gazon sintetic și dotat cu instalație de iluminat nocturn. Investiția se ridică la 250.000 mii lei, fiind realizată din bugetul local. Primarul comunei Vulcan, Marius Adrian Doda, a specificat că terenul se poate adapta mai multor tipuri de sport, iar astfel de activități pot fi desfășurate de acum înainte, în cele mai bune condiții.

Investiţia face parte dintr-un amplu plan de dezvoltare şi modernizare pe care Primăria Vulcan îl are în domeniul sportiv. Autoritățile locale reabiliteză si parcul din spatele terenului, dar au în plan să ridice în zonă și alte construcții destinate sportului.

Citeste și:  Prețurile plătite de români pentru energia electrică și gazele naturale, printre cele mai mici din Uniunea Europeană

„Terenul se poate adapta mai multor tipuri de sport, iar copiii de la Clubul Sportiv Vulcan și nu numai, își pot desfășura antrenamentele în cele mai bune condiții. Pe teren vor avea acces elevii în timpul orelor, iar în restul zilei, toti doritorii din comunitate.”, a declarat Marius Adrian Doda, primarul comunei Vulcan.

Investiția a fost așteptată cu nerăbdare atât de copii, cât și de părinți și de întreaga comunitate. Imediat după inaugurare, terenul multifuncţional a găzduit prima activitate sportivă, echipele fiind provocate să participe la un campionat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.