A murit „Tata”, cel mai iubit medic de la Ambulanța Brașov

Dr. Nicolae Olteanu, supranumit „Tata”, a murit, aseară, la spital.

Nicolae Olteanu și-a început cariera medicală în 1985 la Dispensarul din Apața. După 35 de ani de activitate, cel mai cunoscut medic de urgență din Brașov, un profesionist în mâna căruia s-au format generații întregi de medici și asistenți de urgență din Brașov, s-a pensionat, in luna mai 2020.„Medicină de urgență pe pâine”, așa îl descriu pe dr. Nicolae Olteanu toți cei care l-au cunoscut.

De ce Nicu??? De ce asa??? E revoltator de nedrept!!! Cate mii de inimi ai repornit????….Cate mii de sperante ai redat????…. Si tu??? Azi am fost la spital.. nu am avut puterea sa urc pe ATI sa te vad…nu am avut puterea sa te vad conectat la aparte….vreu sa te pastrez in sufletul meu pt totdeauna asa..::te rog sa ma ierti …de acolo de sus unde te-ai dus!!!Nu asa planuisem…. Mai aveam Negoiu….Peleaga si Papusa ne asteptau….dar tu ai ales sa te ridici la ceruri intru cu totul alt mod!Ramas bun Nicu… ramas bun prietenul meu drag….lasi un gol imens in urma ta…Ambulanta din ceruri va avea de acum un doctor bun!!! Drum lin catre stele suflet bun modest si marinimos!!!! O sa ne lipsesi enorm!!!”, a scris pe Facebook dr. Emil Mățău.

Citeste și:  Magazinele Lidl din România vor fi închise pe 5 și 6 mai 2024

Dumnezeu să-l odihnească!

Foto: Arhiva

13 thoughts on “A murit „Tata”, cel mai iubit medic de la Ambulanța Brașov

  1. Dumnezeu să l odihnească în liniște și pace! Condoleanțe familiei! Doamne prea repede, pe toți cei buni la suflet îi iei la tine!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.