Campionul brașovean Dan Gîrtofan se gândește la retragere

Campionul brașovean de raliuri Dan Gîrtofan (53 de ani) se gândește la retragere. Potrivit ultimelor mesaje publicate pe Facebook, sezonul 2021 a fost marcat de o serie de evenimente apăsătoare pentru campion. După ultima etapă la Raliul Bucovinei, Dan Gîrtofan a anunțat că acesta a fost probabil ultimul său an ca pilot în Campionatul Național de Raliuri.

“Probabil că este ultima etapă oficială. Asta a venit și în urma frustrărilor și supărărilor adunate de-a lungul sezonului și cred că ar fi momentul să fac un pas înapoi. Sunt 26 de sezoane întregi. Vreau să mă canalizez pe sprijinul și suportul pentru Andrei […] 2021, un an greu, urât, care mi-a lăsat cu urme adânci în suflet legat de oameni în general. E cel mai urât sezon pe care l-am avut în cei 26 de ani de carieră. Au mai fost ani în care n-am avut bani, dar parcă aveam oameni lângă mine. Acuma și aceia au mai dispărut!“, a spus Dan Gîrtofan.

Citeste și:  Loteria Română organizează, sâmbătă, extrageri duble pentru jocurile Loto 6/49, Joker şi Loto 5/40

Dan Gîrtofan a reușit să își adjudece două titluri absolute de campion național în 2004 și 2007 și de alte 13 ori a încheiat pe podium la final de sezon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.