Un nou „divorț” la Barcelona. Omul care a pus umărul la victoriile catalanilor în ultimii 4 ani a decis să plece

FC Barcelona a anunţat marţi plecarea lui Ramon Planes, secretar tehnic al clubului blaugrana. Clubul şi Ramon Planes „au ajuns la un acord privind rezilierea contractului care îi unea până la 30 iunie 2022”, au anunţat reprezentanții clubului catalan într-un comunicat oficial. De asemenea, se precizează faptul că rezilierea contractului a fost făcută la solicitarea fostului secretar tehnic.

„Clubul doreşte să-i mulţumească lui Ramon Planes pentru angajamentul său, profesionalismul său şi pentru ceea ce a contribuit în ultimii ani şi îi doreşte mult succes în viitor”, se menționează în comunicatul de presă.

Planes, în vârstă de 54 de ani, s-a alăturat secretariatului tehnic al Barça la jumătatea anului 2018 ca asistent al secretarului tehnic de atunci, francezul Eric Abidal, când clubul era condus de Josep Maria Bartomeu.

Citeste și:  Peste 200 de proiecte de apă și canalizare, finanțate prin PNRR: contractele pot fi semnate!

După plecarea lui Abidal în 2020, Planes a preluat conducerea. Noul preşedinte al catalanilor, Joan Laporta, ales în martie trecut, îşi reînnoise încrederea în el.

Plecarea lui vine cu patru zile înainte de primul meci al noului antrenor al clubului, Xavi Hernandez, care va debuta pe banca Barcelonei chiar în derby-ul local cu Espanyol.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.