Andrei Gîrtofan: „Abia aștept să fiu pe probe la Raliul Maramureșului”

Andrei Gîrtofan și Doru Vraja (Škoda Fabia Rally 2), cei doi echipieri ai ProRally Team Brașov, vor fi prezenți, în weekend, la startul Raliului Maramureșului, etapa inaugurală a CNR 2022. O rundă foarte așteptată de Andrei, care va reprezenta atât echipa brașoveană, cât și familia Gîrtofan pe „specialele” maramureșene.

„Sunt nerăbdător să ajung acolo și să intru în acea atmosferă de competiție, una specială, care nu se compară cu nimic altceva. Mă bucur că pot fi, împreună cu Doru, la startul noului sezon și pe un material de concurs de top. Am muncit foarte mult în perioada de pauză și am reușit să găsim câțiva parteneri care ne-au venit alături și care ne oferă șansa de a participa la o parte din campionat. Sperăm să mai atragem și alții și să putem face un sezon complet. Legat strict de cursa de debut din 2022, pot să spun că se anunță una foarte dificilă. Sunt 6 R5-uri la start, plus Simone cu noua lui mașină, astfel că o să fie spectacol pe probe. Noi am luat ca punct de reper în pregătirea dintre sezoane rezultatul de anul trecut de la Bucovina. Acolo am înțeles ceva și ne-am pregătit în consecință, astfel că mă aștept să fim mai rapizi ca atunci. Dacă în Bucovina am fost în top 3, eu zic că așteptările sunt pozitive, adică dacă nu vom face greșeli, putem să fim acolo sus, printre primii”, a declarat Andrei Gîrtofan.

Tânărul pilot brașovean va fi singurul reprezentant al familiei Gîrtofan la cursa maramureșeană. „Îmi pare foarte rău pentru tata că nu poate fi prezent la prima etapă. Din motive obiective. Mi-aș fi dorit să avem un duel Gîrtofan-Gîrtofan pe probele speciale și sunt sigur că nu doar noi, ci și fanii motrosportului de la noi. El este într-o mică pauză acum, dar nu a renunțat la cariera lui. Mai are multe de spus în acest sport și cu siguranță o să mai încânte fanii pe probleme speciale. Sper să se întâmple acest lucru cât mai repede”, a mai adăugat Andrei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.