Turiștii își fac deja rezervări pentru Crăciun și Anul Nou

Agențiile de turism au oferte speciale pentru Crăciun și Anul Nou, iar tarifele sunt acum mai mici cu până la 30% pentru sejururile din țară și străinătate. Cererea este mai mare decât în alți ani și datorită voucherelor de vacanță.

In satul bistrițean Simionești, toate camerele sunt deja rezervate şi pentru Revelion. Mai ales că tarifele sunt promoționale.

Și agențiile de turism au reduceri de până la 30% pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Contează pe tichetele de vacanță primite de bugetari. Dar şi numărul rezervărilor în străinătate este deja mai mare cu 15% față de perioada similară a anului trecut. Și sunt tot mai căutate destinațiile exotice.

Citeste și:  Pensionara din Brașov sancționată pentru îngrijirea grădinii blocului prin plantarea de flori

Costul unei excursii într-o destinație exotică începe de la 2.500 de euro de persoana și ajunge chiar si la 4.000 de euro, în funcție de pachetul turistic. Diana Tivga trăiește în București și este unul dintre turiștii care pleacă în străinătate, în fiecare an. Acum, și-a propus să petreacă Revelionul în Africa sau în îndepărtata Asie.

Turiștii care optează pentru vacanțele în destinațiile exotice e bine să știe că vor avea costuri suplimentare cu vizele și vaccinuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.