Străzile pe care Primăria Brașov scoate la licitație noi locuri de parcare

Primăria Municipiului Brașov anunță scoaterea la licitație a 51 locuri noi de parcare, pe străzile Pictor Pop (16 locuri) și Ecaterina Varga (35 locuri). Licitația va avea loc săptămâna viitoare, marți, 17 septembrie, de la ora 9.00 și respectiv 13.00.
Reamintim de asemenea că luni, 16 septembrie, va avea loc o licitație pentru 46 de locuri de parcare în parcări de reședință, de asemenea nou-marcate (care nu au mai fost scoase la licitație până acum), pe strada Zizinului nr 40, 42 și 44 (14 locuri) și pe strada Fundătura Roșiorilor, zona de case (32 de locuri). Orele licitațiilor sunt 9.00 și respectiv 13.00. La licitația pentru locurile de parcare din Fundătura Roșiorilor pot participa și persoane care locuiesc la blocurile din B-dul 15 Noiembrie nr. 80, 82, 84, 86, 88, 90.
Licitațiile au loc în curtea interioară a Primăriei Brașov (Casa căsătoriilor).

Citeste și:  Lotul reprezentativ de alpiniști al IGSU a obținut locul 4 la competiția internațională Rescue Great Day

Din 23 septembrie 2019 continuă procedurile de reatribuire a locurilor de parcare conform planificării anunțate în luna martie.
În sesiunea aprilie-iunie au fost licitate și atribuite 1090 de locuri de parcare în parcările de reședință din Brașov, în Astra I și II, Florilor-Craiter- Scriitorilor, Centrul Nou I și II, Noua – Dârste, Șchei – Zona Istorică, Tractorul, Triaj, Bartolomeu, Valea Cetății.
Cele mai mari sume licitate și plătite au fost de 1.200 lei/an în Tractorul, și de 1.000 lei/an pe Carpaților.

Regulamentul de atribuire a locurilor de parcare (în parcările de reședință) și
Regulamentul de organizare și functionare al sistemului de parcare din muncipiul Brașov se găsesc aici: http://bit.ly/regulamenteparcare.

Citeste și:  Muzeul de Artă Brașov, închis pentru vizitare, până pe 7 mai

Detalii și acte necesare:
https://extranet.brasovcity.ro/Pagini/ar_parcareResedinta.aspx .

Până la acest moment, numărul total de locuri de parcare de reședință amenajate în municipiul Brașov este de 44.373, iar numărul de abonamente valabile este de 37.865.

One thought on “Străzile pe care Primăria Brașov scoate la licitație noi locuri de parcare”

  1. Locuiesc in zona Craiter,str.pav.cfr.,nr 96,bl 22,am depus la sediul primăriei 3cereri pentru atribuirea unui loc de parcare și nu sa rezolvat nimic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.