Avocatul31, unul dintre cei mai cunoscuți traducători de subtitrări din România, a murit

Avocatul31, pe numele său real Remus Cătălin, unul dintre cei mai cunoscuți traducători de subtitrări din România, a murit, vineri, la vârsta de 50 de ani.

”Azi este o zi tristă! Traducătorul și proprietarul site-ului Avocatul31 a plecat dintre noi spre împărăția îngerilor! Drum lin, prietene drag!”, a scris un utilizator pe forumul site-ului subtitrari-noi.ro.

Avocatul31, Cătălin pe numele său, era avocat de profesie și avea 50 de ani. Acesta a făcut subtitrările a nenumărate filme pe care toată lumea le îndrăgea.

Într-un interviul pentru jurnalul.ro, a mărturisit că dacă își dădea seama că filmul era prost, nu mai continua traducerea lui.

”Am marea pasiune (nebunie, de fapt a depășit stadiul de pasiune) traducerea filmelor. Orice subtitrare în care vedeți Avocatul31 este tradusă de mine.

Nu sunt traducător profesionist, sunt avocat, însă fac asta de mult timp și cred că o fac destul de bine. Dețin site-ul www.subtitrari-noi.ro, cel mai bun site de subtitrări, evident.”, scrie pe profilul său de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.