Doi brașoveni au fost prinși de polițiști, după ce au furat mai multe produse dintr-un supermarket

Polițiști brasoveni din cadrul Sectiei 4 Politie au dispus reținerea a două persoane și introducerea acestora în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, după ce ar fi încercat să sustragă mai multe produse dintr-un supermarket, din municipiul Brașov.

Astfel,  la data 30.01.2023, în jurul orelor 20.07, Secția nr. 4 Poliție Brașov a fost sesizată despre faptul că personalul de pază al unui supermarket din municipiu ar fi depistat o femeie, cu vârstă de 33 ani, respectiv un tânăr de 19 ani, care ar fi încercat să sustragă mai multe bunuri din interiorul magazinului.

Cercetările efectuate de politiști au stabilit faptul că cele două persoane, profitând de neatenția personalului de serviciu, au sustras din incinta supermarketului mai multe produse din categoria textilelor și băuturilor alcoolice, cărora le-au rupt etichetele și le-au introdus într-un rucsac, sustras de asemenea din magazin, bunuri pe care le-au abandonat în momentul în care au observat că sunt supravegheați.

Citeste și:  Un nou proiect de digitalizare administrativă, accesat de Consiliul Judeţean Braşov

În baza probatoriului administrat în cauză, cei doi suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore și introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov.

Cercetările sunt continuate de către polițistii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Brașov sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, urmând a se propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Foto. Imagine cu caracter ilustrativ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.