Fête de la Musique, mâine, în Piața Sf. Ioan din Brașov

Fête de la Musique, cunoscută și sub numele de Ziua Muzicii sau Ziua Mondială a Muzicii, este o sărbătoare anuală dedicată muzicii, care are loc în data de 21 iunie. Cu ocazia acestei zile speciale, oamenii sunt încurajați să interpreteze muzică în aer liber, să fie activi în comunitățile lor locale, în spații publice sau în parcuri. Ziua Muzicii aduce oamenii împreună, promovând o atmosferă vibrantă de creativitate, bucurie și schimb cultural prin puterea muzicii. Evenimentul se va desfășura miercuri, 21 iunie 2023, începând cu ora 17.30, în Piața Sf. Ioan din Brașov.

Este pentru prima dată când organizăm evenimentul în aer liber așa că îi așteptăm în număr mare pe toți iubitorii de muzică, brașoveni sau turiști. Fanfara Asociatiei Culturale ATLANTISZ va deschide evenimentul cu piese din repertoriul internațional iar momentul acesteia va fi urmat de piese muzicale diverse, interpretate de artiști locali pe care vă invităm să-i cunoașteți. În programul evenimentului o prezență specială va fi cea a corului militarilor francezi. Concertul susținut de Monica Opra & MoniAcoustique va încheia evenimentul„, transmit organizatorii.

Citeste și:  Ieri a fost o nouă zi plină pentru pompierii militari. Au gestionat peste 1.400 de situații de urgență

Evenimentul este organizat de Alianța Franceză și Agenția Consulară a Franței la Brașov, în parteneriat cu Filarmonica Brașov și cu sprijinul Primăriei Municipiului Brașov.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.