Mesaj din partea echipei festivalului „Săptămâna Comediei”

„Ne bucurăm că avem alături, acum, la cea de-a X-a ediție a festivalului Săptămâna Comediei atât de mulți prieteni.

Este primul an în care am avut activități în afara teatrului și astfel am avut ocazia să ne bucurăm împreună de filme la Cinema Astra și de spectacole de teatru și improvizație sau concerte și atelierele din Parcul Central sau la Hotel Aro Palace. Mai avem la dispoziție un weekend plin de distracție și voie bună. Ateliere creative, facepainting, picioroange, spectacole de improvizație și evident spectacolele de teatru și filme – găsiți toate informațiile pe saptamanacomediei.ro. Dar mai avem câteva surprize de ultim moment pe care le găsiți doar pe pagina de fb Săptămâna Comediei. Ne referim la concertul de sâmbătă, de la ora 20, cu The Teachers și de duminică, cu Musicardio.

Citeste și:  Ieri a fost o nouă zi plină pentru pompierii militari. Au gestionat peste 1.400 de situații de urgență

Evident nu putem încheia ediția aniversară fără o petrecere între prieteni, așa că, la finalul spectacolului de teatru și a proiecției de filme, vă invităm pe toți în Parcul Central, unde, la un hamburger, o cafea, o vată de zahăr sau o pungă de popcorn, o limonadă, o bere sau o înghețată, să povestim despre festival și să aflăm cine-s fericiții câștigători ai concursului Săptămâna Comediei 10.

Avem de oferit 6 vouchere ca să vă distrați împreună cu prietenii la bowling sau biliard și premiul cel mare un zbor cu avionul deasupra Brașovului.

Tot ce trebuie să faceți e să intrați pe pagina de Facebook Săptămâna Comediei și, la postarea despre concurs, să adăugați într-un comentariu o fotografie veselă cu voi sau cu prietenii voștri din orice locație a festivalului.

Citeste și:  Premii în valoare de 2.000 și 5.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obținut media 10 la examenele naționale din 2024

Florin Ghioca, fotograful oficial al festivalului, va alege cele mai vesele fotografii, iar câștigătorii se vor bucura de premiile pe măsură!

Încă o dată, vrem să vă mulțumim că ne sunteți alături și, de asemenea, să le mulțumim sponsorilor și partenerilor pentru că ne sunt alături. Împreună, creștem comunitatea celor care iubesc arta, teatrul, filmul și, în general, cultura.”

Echipa festivalului Săptămâna Comediei

Ghidul festivalului, AICI.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.