Brașovenii Norbert şi Francesca Maior au reușit al treilea podium consecutiv, la juniori, în Campionatul European de Raliuri

Brașovenii Norbert Maior şi Francesca Maior au reușit al treilea podium consecutiv la juniori în Campionatul European de Raliuri, cu prilejul Raliului Scandinaviei, etapa a cincea a sezonului.

Cu acest nou rezultat excelent, cei doi frați au intrat în lupta pentru titlu european, după ce s-au apropiat la numai 9 puncte de prima poziţie în clasamentul general.

Pe un Peugeot 208 Rally4, Norbert Maior a fost de şapte ori pe podium în cele 16 probe speciale, iar la final a fost al treilea, cu timpul de 1 h 40 min 44 sec 8/10, braşoveanul sosind la numai 18 secunde de locul 2 după cei peste 180 de kilometri parcurşi.

Citeste și:  Sportivi din 15 ţări, la Râşnov, în weekend, la Cupa Mondială de vară la sărituri cu schiurile

Singurii care l-au depăşit în topul juniorilor pe Maior la finalul raliului au fost suedezii Isak Reiersen şi Patrik Hallberg, în timp ce liderul la zi al campionatului, norvegianul Ola Nore Jr, a fost doar al şaselea. Un alt rival al românului în lupta pentru titlu, suedezul Victor Hansen, cu care era la egalitate înaintea acestei etape, a fost doar al optulea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.