Regulamentul „Consiliul Copiilor Râșnov” se află în dezbatere publică timp de 30 de zile

Regulamentul „Consiliul Copiilor Râșnov” se află în dezbatere publică timp de 30 de zile. Asta în urma unui proiect de hotărâre de Consiliu Local pentru a înființa structura consultativă a copiilor „Consiliul Copiilor Râșnov” la nivelul orașului Râșnov.

Vor fi 17 copii cu vârste cuprinse între 12 și 18 ani neîmpliniți care vor fi aleși printr-un mecanism de selecție deschisă, apelul de candidatură fiind stabilit de Biroul Social din cadrul Primăriei Râșnov.

Forul consultativ va activa pe lângă Consiliul Local Râșnov și va participa la procesele decizionale care au legătură directă cu copiii sau care sunt de interes pentru copii la nivelul orașului Râșnov.

Citeste și:  Primul contract colectiv de sector care va avea aplicare generală

„Este important că membrii consiliului copiilor să fie selectați astfel încât să reflecte cât mai bine diversitatea de vârste, genuri și etnii. Mandatul forului va fi de 4 luni. Ne dorim cât mai mulți adolescenți să ia contact cu Consiliul Local Râșnov și cu Primăria Râșnov. Orașul Râșnov trebuie să fie locul în care vocea copiilor este ascultată atunci când sunt luate decizii care îi privesc în mod direct, mă bucur că Primăria Râșnov consideră la fel și sprijină proiectul”, a transmis pe pagina de Facebook, consilierul local, Horia Motrescu.

Timp de 30 de zile, aici puteți citi regulamentul și îi puteți aduce îmbunătățiri în scris dacă doriți, aici.

Citeste și:  Percheziții la Brașov, într-un dosar de evaziune fiscală | VIDEO

One thought on “Regulamentul „Consiliul Copiilor Râșnov” se află în dezbatere publică timp de 30 de zile”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.