Hotelierii din Bulgaria au scos deja la vânzare pachetele turistice pentru vara următoare. Reducerile sunt de 20 – 40% pentru cei care fac rezervarea până în luna decembrie

Tarifele pentru cei care rezervă până în decembrie o vacanță pentru vara viitoare sunt mai mici cu 20% până la 40% decât în pragul sezonului estival, potrivit reprezentanților agențiilor de turism. Sunt însă și situații în care prețurile scad chiar și mai mult.

Consultanții avertizează că România ar putea pierde și mai mulți turiști în favoarea Bulgariei dacă vor fi eliminate voucherele de vacanță sau dacă numărul beneficiarilor va fi mai mic. Un reportaj exclusiv al Televiziunii Române, din stațiunea Nisipurile de Aur (Bulgaria), de Cătălin Deacu, poate fi citit aici.

Pentru cinci nopți de cazare, la un hotel de 4 stele din Bulgaria, all-inclusive, prețurile încep de la 165 de euro de persoană. Oferta este pentru vacanțe după 15 iunie. În România, pentru condiții similare, tarifele încep de la 255 de euro de persoană, potrivit ofertelor agențiilor de turism. Hotelierii bulgari mizează pe un număr mare de turiști români încă din primăvară, odată cu sărbătorile pascale.

Citeste și:  Se dă startul înscrierilor pentru furnizorii de formare profesională care doresc să participe la programul Start-Up Nation 2024

Consultanții în turism avertizează că România riscă să piardă și mai mulți turiști în favoarea Bulgariei și a altor țări, în situația în care vor fi eliminate voucherele de vacanță sau va fi redus numărul beneficiarilor.

Citește mai multe aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.