Un profesor de la Universitatea Transilvania este acuzat de agresiune sexuală

Universitatea Transilvania din Brașov se află în mijlocul unui scandal cu tentă sexuală, după ce două studente de la Facultatea de Construcții l-au reclamat pe profesorul de la catedra Rezistența Materialelor, conf. dr. ing. Florin Marius Botiș.

Concret, cadrul didactic este acuzat că ar fi încercat să obțină favoruri sexuale de la studente, în schimbul notelor de promovare. Până acum, două studente au făcut reclamație împotriva acestuia și ambele au dorit să le fie protejată identitatea, notează Radio România Brașov FM.

Mulți studenți de la Facultatea de Construcții cer să se transfere la altă facultate din cauza comportamentului profesorului Botiș, potrivit BizBrașov. Aceștia spun că, în loc să li se predea materia, Botiș îi umilește și-i descurajează prin exprimări nepotrivite. Studenții susțin că, din cauza profesorului, zeci de colegi de-ai lor s-au transferat la alte universități sau au renunțat la facultate.

Citeste și:  Proiectul de robotică și programare Meet and Code "O călătorie în Univers cu BIT și EVO", pentru elevii pasionați de astronomie și tehnologie a luat sfărsit

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.