Brașoveanul Dragoș Popa, în Comisia de Atestare a Calităţii, Performanţei şi Excelenţei, la Premiile Radar de Media 2023

Gala Premiilor Radar de Media, ediția a XII-a, a avut loc în data de 7 noiembrie, la Sala Luceafărul din București. Cu o tradiție de 12 ani, Gala Premiilor Radar de Media desemnează cele mai bune producții TV, cei mai buni prezentatori și jurnaliști, cele mai bune publicații, cele mai mediatizate vedete și cele mai de succes proiecte media ale anului. Pe lângă premiile acordate prin votul publicului, inițiatorii proiectului au format Comisia de Atestare a Calităţii, Performanţei şi Excelenţei, care a stabilit premiile speciale ce au fost acordate unor personalități. Între membrii comisiei este și brașoveanul Dragoș Popa, în calitate de artist și jurnalist.

Premiile speciale, denumite Myosotis și stabilite de Comisia de Atestare a Calității, Performanței și Excelenței, au fost acordate unor personalități precum Felicia Filip, Marius Manole, Carmen Tănase, Constantin Dulcan, Vlad Ciurea, Doctor Cezar, pr. Constantin Necula, pr. Vasile Ioana, Vasile Bănescu, Gheorghe Zamfir, Iuliana Marciuc, Dida Drăgan, Dan Negru, Cătălin Botezatu, Eva Pavel, Adrian Artene, Teodora Marin, Florin Burescu și Alex Stanciu, dar și unor producții remarcabile de la televiziunile TVR, PRO TV, Prima TV, Digi24, Trinitas TV, Canal 33 și Columna TV. Totodată, comisia a premiat și unele dintre cele mai de succes afaceri în domeniile culturii, educației, sănătății, divertismentului, publicității, ospitalității și gastronomiei. Lista completă este disponibilă pe brasovstiri.ro, aici.

Citeste și:  FLY LILI oferă reduceri de 20% pentru toate zborurile cu plecare din Brașov

Prezentatorii Galei Premiilor Radar de Media au fost Claudiu Dumitrache şi Simona Ţăranu.

Despre Gala Radar de Media

Proiectul Radar de Media există în România din anul 2009, după modelul american Radar Online, asumându-și rolul de a premia, prin prisma votului publicului, preferințele media ale acestuia, dar și a premia calitatea, perfomanța și excelența prin nominalizările și evaluările comisiilor de specialitate.

Din anul 2022, evenimentul este organizat de Myosotis Media Group by Claudiu Dumitrache și produs de GMR Media by Raluca Mihaela Găina, sub egida publicației Radar de Media, fondată de Dorin Huntai. Tot din anul 2022, evenimentul se desfășoară cu participarea Uniunii Ziariștilor Profesioniști din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.