„Brașov 1987 – Doi ani prea devreme”, la Cinema One

Pentru al doilea an consecutiv, Muzeul Județean de Istorie Brașov marchează evenimentele întâmplate în 15 Noiembrie 1987, printr-o proiecție a filmului „Brașov 1987 – Doi ani prea devreme” dedicată elevilor și studenților din Brașov!.

Proiecţia va avea loc marţi, 14 noiembrie, la ora 8:30, la Cinema One de la Coresi.

„Ne dorim ca tinerii brașoveni, și nu numai, să descopere prin acest documentar ce s-a întâmplat la Brașov cu doi ani înaintea Revoluției din 1989. Și anul acesta gazde ne sunt Cinema One Laserplex Brasov și Coresi Shopping Resort, și le mulțumim tare mult! Ne bucurăm să-i avem și de data aceasta invitați pe cei care au fost prezenți la revoltă, cei cu care tinerii vor putea intra în dialog după proiecție, membrii Asociației «15 Noiembrie 1987»”, transmit reprezentanţii instituţiei muzeale.

Citeste și:  Se dă startul înscrierilor pentru furnizorii de formare profesională care doresc să participe la programul Start-Up Nation 2024

Anul acesta, în cadrul evenimentului organizat de Muzeul Județean de Istorie Brașov vor afla povestea revoltei de la Brașov studenți de la Universitatea Transilvania din Braşov, alături de elevi de la Colegiul Național „Johannes Honterus” și de la Liceul cu Program Sportiv Brașov.

Filmul “Brașov 1987- Doi ani prea devreme” în regia lui Liviu Tofan este produs de Muzeul Judetean de Istorie Brasov și TVR.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.