Peste 120 de cupluri din Brașov care au împlinit 50 de ani de căsătorie au sărbătorit „Nunta de Aur”

Peste 120 de cupluri din municipiul Brașov, care au împlinit 50 de ani de căsătorie neîntreruptă, au sărbătorit ieri seară „Nunta de Aur”, la restaurantul unui hotel de cinci stele din centrul orașului, la un eveniment organizat de Primăria Brașov, cu sprijinul Serviciului Public Comunitar Local de Evidență a Persoanelor în parteneriat cu Agenția Metropolitană pentru Dezvoltare Durabilă Brașov.

„Dragii noștri seniori, să vă țină Dumnezeu sănătoși și voioși mulți ani de acum înainte! I-am serbat aseară pe seniorii brașoveni care au împlinit peste 50 de ani de căsătorie neîntreruptă. 121 de cupluri au participat la petrecerea pe care am organizat-o în cinstea lor la Aro Palace. Am petrecut câteva ore într-o atmosferă distinsă și destinsă, ascultându-le amintirile și sfaturile, dar și mișcându-ne pe ringul de dans”, a transmis primarul Allen Coliban.

Citeste și:  Basmele românești corelate cu cele africane într-un nou proiect cultural-educativ la Brașov

Conform evidenţelor Primăriei Braşov, în 2023 au trecut pragul de 50 de căsătorie neîntreruptă 132 de cupluri, însă nu toate au putut participa la „Nunta de aur”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.