Cum au petrecut turiștii Revelionul în Poiana Brașov

Brașovul a intrat în atmosfera festivă încă de la începutul lunii decembrie 2023. Chiar dacă nu a fost prea multă zăpadă prin oraș, turiștii au avut suficiente variante de distracție: de la relaxarea în piscinele hotelurilor, la meniurile sofisticate din restaurante și plimbările prin centrul istoric al Brașovului.

În plus, până duminică seara, cluburile au avut programate petreceri care i-au ținut în priză pe vizitatori. Câțiva tineri veniți în Poiana Brașov au ales să ciocnescă un pahar de șampanie direct în piscina exterioară a hotelului, încălzită la 35 de grade. Și în restaurante a fost forfotă. La unul cu specific tradițional spre exemplu, oaspeții abia au mai găsit locuri libere. Însă la fel s-a întâmplat și la alte restaurante din oraș.

Citeste și:  Autoturism de lux, căutat de autoritățile din Germamia, descoperit de poliţiştii de frontieră în România

În fiecare seară turiștii și-au dat întâlnire în centrul Brașovului, unde au admirat clădirile impunătoare, decorate cu ghirlande luminoase. Din loc în loc, oamenii au facut cerc în jurul artiștilor stradali care aduc zâmbete și veselie.

Atmosfera a fost extraordinară au declarat pentru presă unii turiști, mai ales că la munte, temperaturile nu au scăzut sub zero grade în noaptea dintre ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.