Spectacolul „Tezaure Brașovene”: Un omagiu adus cetățenilor care fac diferența

Spectacolul „Tezaure braşovene” reprezintă o inedită iniţiativă a Centrului Cultural Reduta, realizată prin intermediul Serviciului Cultură Tradițională Brașov, care îşi propune să recunoască și să aprecieze contribuțiile cetățenilor care s-au implicat în viața social culturală a judeţului nostru.

Prima ediţie a evenimentului a avut loc sâmbătă, 23 martie, şi a fost dedicată oamenilor păstrători şi promotori ai tradiţiilor multiculturale din comuna Bod.

Preşedintele Consiliului Judeţean Braşov, Todorică-Constantin Şerban, vicepreşedintele CJ Ciprian Sterpu şi consilierul judeţean Carmen Ţop-Ferghete au participat la această adevărată sărbătoare a comunităţii bodene, care a inclus o expoziţie cu cele mai frumoase costume populare şi un spectacol folcloric în cadrul căruia au fost decernate distincții și premii pentru membrii comunităţii din Bod care au adus contribuții deosebite în diverse domenii culturale și tradiționale. Aceştia sunt Gabriela Costache, Manfred Copony, Ionel Erimia şi Luminița Maria Hurlup.

Citeste și:  Testul de la Evaluarea Națională de clasa a II-a va dura mai mult. Ce alte noutăți au fost anunțate pentru anul şcolar 2024-2025

„Felicitări tuturor celor distinși pentru contribuția lor la moștenirea culturală a comunității. Sperăm că proiectele lor vor fi sprijinite și că vor continua să inspire și să îmbogățească viața culturală din judeţul Braşov. Felicitări pentru inițiativă și pentru toată munca depusă!”, a transmis preşedintele CJ Todorică-Constantin Şerban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.