Brașovul, gazda unui mare eveniment sportiv

O probă de alergare montană de 9 km, cu o diferență de nivel de 800 de metri, o competiție de schi de tură și o competiție de șah vor fi introduse în premieră la Brașov, în actuala ediție a Winter Corporate Games, care va avea loc în perioada 31 ianuarie – 2 februarie 2020 la Brașov.

„Winter Corporate Games este cel mai mare eveniment sportiv (al companiilor, n.r.) din lume, care se desfășoară pe toate cele cinci continente, și, iată, și la Brașov, unde ne aflăm la a opta ediție. Sunt 23 de discipline în acest an, de la schi și alergare la tubing, tir și chiar șah, avem trei sporturi în premieră națională, este un eveniment de creștere a atașamentului față de firmă, dar și un mod de a-ți cunoaște colegii de muncă altfel decât la serviciu. Firmele vor demonstra că țin la oamenii lor, că le oferă ceva în schimb și că vor să-i ajute să aibă un stil de viață activ și sănătos, dar nu în ultimul rând evenimentul este despre sport, despre prietenie, despre amuzament“ – Radu Rădulescu, fondator Corporate Games Romania.

Citeste și:  România, campioană europeană la culturism și fitness pentru al treilea an consecutiv! 105 de medalii obținute la Santa Susana (Spania)

Potrivit organizatorilor, la eveniment vor participa aproape toate firmele mari din Brașov, iar înscrierile se mai fac, încă, până în 15 decembrie.

La ediția de iarnă din 2019 au participat 48 de companii de la mari corporații cum ar fi CGS, Accenure, Benchmark și Preh la microîntreprinderi și întreprinzători cum ar fi Iguana Fitness Club din Timișoara. Cei 1.299 participanți au concurat în 14 sporturi pe parcursul celor 3 zile de concurs.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.