Canionul și Tiroliana 7 Scări vor fi deschise oficial în jurul datei de 1 mai

Canionul 7 Scări și Tiroliana 7 Scări se vor redeschide oficial pentru vizitatori în jurul datei de 1 mai, conform anunțului oficial. Echipele de întreținere lucrează din greu pentru a pregăti zona pentru noul sezon. Se efectuează acțiuni de curățenie a versanților canionului, precum și de mentenanță și verificare a tirolienelor.

Constantin Secelean, responsabilul pe zona de agrement, a declarat: „Pentru a elimina riscurile de cădere de pietre, bolovani, părți de arbori, această curățenie de primăvară se face în fiecare an, înainte de deschiderea sezonului. Vremea este destul de frumoasă, ne ajută să facem aceste lucrări. Sperăm că până la sfârșitul lunii aprilie vom deschide cel puțin canionul.”

Citeste și:  Maxim Iacob și Călin Grăjdieru, de la Kids Tâmpa, au câștigat cinci medalii pentru România, la Campionatele Balcanice

Situat la peste 900 de metri altitudine, în partea de vest a Munților Piatra Mare, Canionul 7 Scări este o atracție naturală spectaculoasă. Format din mai multe chei sculptate în calcar jurasic, canionul își ia numele de la cele șapte trepte formate în urma rupturilor de versant.

Când debitul Pârâului 7 Scări crește, treptele se transformă în cascade impresionante, oferind un spectacol natural unic și relaxant.

Tot aici se găsește și cea mai lungă tiroliană din țară, cu o lungime de aproximativ 4.000 de metri de cablu și 37 de tronsoane pentru adulți și copii.

Așadar, amatorii de drumeții și aventură pot aștepta cu nerăbdare redeschiderea Canionului 7 Scări și a Tirolianei 7 Scări pentru a se bucura de frumusețea naturii și de adrenalina oferită de cea mai lungă tiroliană din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.