AVE deschide înscrierile pentru Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2024

Gala Premiilor pentru Directorii Anului 2024, organizată de Asociația pentru Valori în Educație (AVE), va avea loc pe 24 octombrie, la Opera Națională București. La eveniment, se vor acorda premii pentru 4 categorii distincte: Inovare, Antreprenoriat și Egalitate de Șanse, precum și marele premiu, Directorul Anului 2024.

Directorii de școli pot să se înscrie la maxim două categorii din cele trei disponibile. Fiecare director înscris va fi automat luat în considerare și pentru marele premiu, Directorul Anului 2024. De asemenea, cei care cunosc directori cu rezultate deosebite îi pot recomanda pentru înscriere.

Premiile constau în 3.500 de euro pentru fiecare categorie, sumă destinată susținerii proiectelor școlare sau inițierii unor noi proiecte. Câștigătorii vor beneficia și de participarea la Programul de Transformare a Școlilor din România, coordonat de AVE.

Citeste și:  Premii în valoare de 2.000 și 5.000 de lei pentru fiecare absolvent care a obținut media 10 la examenele naționale din 2024

Înscrierile sunt deschise până pe 10 iulie 2024. Gala va include și o etapă regională de jurizare, o noutate pentru acest an. Decernarea premiilor va avea loc la Opera Națională București pe 24 octombrie.

AVE are drept scop recunoașterea și sprijinirea directorilor de școală care au un impact semnificativ în educație și în viața elevilor. Organizația urmărește să aducă sistemul educațional din România în top 10 din Europa până în 2035.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.