Simona Halep își Vinde Proprietățile: Ce Urmează După Hotelurile din Constanța și Poiana Brașov

Simona Halep, cunoscuta jucătoare de tenis, continuă procesul de vânzare a proprietăților sale, dar își păstrează interesul în sectorul imobiliar.

După ce a renunțat la hotelul SH din Constanța, urmează și hotelul Drachenhaus din Poiana Brașov, fostul Heraldic Club. Halep a decis să vândă hotelul din Constanța, o afacere evaluată la trei milioane de euro, achiziționată de o firmă din Piața Neamț. Simona Halep își vinde și hotelul din Poiana Brașov după ce a renunțat la cel din Constanța. Aceasta nu este prima proprietate de valoare pe care Simona o vinde. În ultimii ani, ea a renunțat la casa din Snagov și vila din cartierul Primăverii din București. Motivul pentru care Simona Halep își vinde casa din Constanța cu 4 milioane de euro, după scandalul de dopaj este, spune Dumitru Dragomir ”Să o asusțină financiar”.

Citeste și:  Autoturism de lux, căutat de autoritățile din Germamia, descoperit de poliţiştii de frontieră în România

Decizia de a vinde hotelul din Poiana Brașov este parte a unui plan mai amplu de a redirecționa fondurile obținute către investiții în alte proprietăți de lux. Conform surselor, Halep intenționează să investească masiv în două apartamente situate în complexul exclusivist One Rahmaninov din zona Floreasca, București, pentru care ar fi plătit peste două milioane de euro. Complexul One Rahmaninov este descris pe site-ul dezvoltatorului ca fiind „una dintre cele mai exclusiviste dezvoltări rezidențiale de pe piața imobiliară din București,” oferind apartamente premium care atrag investitori de top. Simona Halep își demonstrează astfel abilitatea de a face mișcări strategice în afaceri, continuând să investească în active imobiliare de înaltă valoare, chiar dacă renunță la unele dintre vechile sale proprietăți.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.