Ultima zi a Maialului Râșnovean și Festivalului ZUP-ului: Un final spectaculos

Cea de-a treia și ultima zi a Maialului Râșnovean și Festivalului ZUP-ului a adus un program divers și plin de energie, încântând publicul prezent cu o varietate de activități și momente artistice.

Programul a început la ora 10:00 cu un concurs de gătit, parte integrantă a Festivalului ZUP-ului. Deliciile culinare pregătite de participanți au fost savurate de toți cei prezenți. Totul a continuat cu un program pentru copii susținut de Oaki Club Brașov, aducând zâmbete pe fețele celor mici.

De la ora 14:00, grupele de Cheerleaders au urcat pe scenă, urmate de Clubul Elevilor Râșnov, care au încântat publicul cu o serie de dansuri moderne. La ora 15:00, fanfara Țara Bârsei a susținut un program artistic deosebit, creând o atmosferă festivă.

Citeste și:  Vila Șipot, parte a Domeniului Regal Peleș, reintră oficial în circuitul cultural și turistic al României, odată cu deschiderea Galeriei Arhitecților Peleșului
Sursa Foto: Adrian Dumitru
Sursa Foto: Adrian Dumitru

Formația ALL MUSIC a urcat pe scenă la ora 15:45, oferind un recital plin de energie, urmat de recitalurile de muzică populară. De la 16:30, George Muraru a adus bucurie publicului cu un recital de muzică populară, iar la ora 17:00, Ansamblul Folcloric Mugurelul din Râșnov, alături de solista Corboș Elise, au prezentat diverse numere de dansuri populare interpretate de copii și adolescenți. Programul lor s-a încheiat cu un număr special de dansuri țigănești.

La ora 17:45, interpreta Angela Rusu a oferit un recital extraordinar, urmat la ora 18:30 de Cătălin Lăcătuș, care a încântat publicul cu un recital de muzică populară. Seara s-a încheiat cu muzică de promenadă, creând o atmosferă relaxantă și plăcută.

Citeste și:  Centrul Cultural Apollonia: evenimentele săptămânii @ 16-19 octombrie 2024

Pentru a marca încheierea evenimentului, primarul orașului, Liviu Butnariu, a spus câteva cuvinte de mulțumire și apreciere. Alături de el a urcat pe scenă și Adrian Veștea, Ministru al Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, care a împărtășit cu publicul gândurile sale despre succesul acestui eveniment.

Astfel, Maialul Râșnovean și Festivalul ZUP-ului s-au încheiat cu succes, oferind participanților trei zile pline de distracție, momente artistice deosebite și amintiri frumoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.