Genesis Property: Aproape 80% dintre angajații Gen Z Petrec Timp Liber Cel Puțin o Dată pe Lună alături de Colegii din Echipă

Un sondaj recent realizat de Genesis Property arată că aproape 80% dintre angajații din generația Z desfășoară activități cu colegii lor în timpul liber cel puțin o dată pe lună, evidențiind importanța relațiilor interpersonale la locul de muncă pentru această generație. Procentul scade la 56% pentru mileniali și 52% pentru angajații din generația X.

Angajații din toate generațiile își doresc acces rapid la activități recreative aproape de birou. Peste 87% dintre respondenți preferă opțiuni la cel mult 30 de minute de mers față de birou. Activitățile preferate includ petrecerea timpului în aer liber (45%), dedicarea hobby-urilor (35%) și proiectele personale (27%).

Facilitățile și spațiile recreative aproape de birou contribuie la un echilibru mai bun între viața profesională și cea personală. Dacă ar avea acces la astfel de facilități, 44% dintre respondenți ar face mai multă mișcare în aer liber, 34% ar desfășura mai multe activități recreative, iar 26% ar dedica mai mult timp hobby-urilor.

Citeste și:  FLY LILI oferă reduceri de 20% pentru toate zborurile cu plecare din Brașov

Implicarea managerilor în activitățile echipei, atât la job, cât și după program, este esențială pentru consolidarea conexiunilor între membrii echipelor. Aproximativ 75% dintre respondenți consideră că o implicare mai mare a managerilor ar apropia echipele.

Genesis Property răspunde nevoilor angajaților cu YUNITY Park, un concept imobiliar care include spații de birouri ultramoderne, o pădure urbană de 1.000 de metri pătrați, un amfiteatru în aer liber cu o capacitate de 1.500 de persoane și multe alte facilități recreative. Proiectul a fost dezvoltat în mai multe faze, ultima etapă fiind în curs de finalizare.

Sondajul a fost desfășurat în martie 2024, pe un eșantion de 1.247 utilizatori de internet din România. Aproximativ 48% dintre participanți sunt de sex feminin, iar peste 51% au un venit net mai mare de 4.000 de lei.

Citeste și:  Forma de organizare a concursului de rezidențiat va rămâne nemodificată
YUNITY Park


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.