Brașovul se îmbracă în mov: Lavanda Fest revine în iulie 2024, pe Aleea Parcului „Nicolae Titulescu”

Lavanda Fest revine la Brașov pentru al treilea an consecutiv! În perioada 19-21 iulie, continuă sărbătoarea buchetelor de lavandă proaspătă, aduse direct din câmpurile mov ale producătorilor. Veți avea ocazia de a vă încânta simțurile cu numeroase alte produse inedite din lavandă, pe Aleea Parcului Central „Nicolae Titulescu” din Brașov.

Sub deviza #cumparatidelaromani, Lavanda Fest vă invită să cunoșteți producători de lavandă și artizani creativi din toată țara la ediția cu numărul 26!

Peste 40 de afaceri creative românești și sute de produse inedite, făurite local, vă așteaptă să vă bucurați de ele! Vedeta va fi, evident, lavanda pe care o veți regăsi la fiecare stand în diverse forme, unele mai ingenioase decât altele.

Citeste și:  Brașovul, în competiția pentru un viitor verde: printre cele 15 orașe din România care visează la neutralitate climatică

Producători de lavandă și alți artizani din domenii diverse vor veni din toată țara: Timișoara, București, Constanța, Brăila, Craiova, Galați, Giurgiu, Brașov, Vrancea, Bacău și se vor aduna într-un singur loc: Aleea Parcului Central „Nicolae Titulescu” – Brașov.

Înscrierile pentru expozanți se fac la adresa: expozant@lavandafest.ro, până pe data de 15 iunie, iar pe 18 iunie, fiecare solicitare va primi răspuns.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.