Equilibrum Fest, la Hotel Aro Palace din Brașov

Sub motto-ul SĂNĂTOS ÎȚI STĂ MAI BINE!, Equilibrum Fest, cel mai complex TÂRG-FESTIVAL de terapii alternative și stil de viață sănătos, a traversat 5 dintre orașele țării noastre, iar la mijlocul lunii iunie revine la Brașov! 

Evenimentul, aflat la a 8-a ediție, se va desfășura în perioada 21 – 23 iunie 2024, la hotel Aro Palace din Brașov și va fi deschis vineri și sâmbătă între orele 10:00 – 20:00 și duminică între orele 10:00 – 18:00.
Conceput din dorința de a crește gradul de informare a publicului larg asupra acestui vast domeniu al medicinei integrative și a terapiilor complementare și alternative, Equilibrum Fest invită publicul să petreacă trei zile în compania specialiștilor în domeniu, să descopere și să experimenteze secretele unei vieți sănătoase și echilibrate prin nutriție, medicină holistică, terapii complementare, cristale și multe altele.

Citeste și:  Peste 175.000 de persoane şi aproximativ 58.700 de mijloace de transport au tranzitat fro­ntiera în ultimele 24 de ore

Pe lângă cele peste 50 de standuri de unde pot fi achiziționate produse variate, organizatorii vin în întâmpinarea celor interesați cu un program amplu de informare. Astfel, vizitatorii pot participa la peste 40 de conferințe, workshopuri, dar și sesiuni demonstrative, evaluări sau terapii.Mai multe detalii despre expozanți sau conferențiari, dar și despre programul complet al conferințelor, sunt disponibile pe pagina de Facebook Equilibrumfest.

Accesul publicului la festival se face pe bază de bilete la prețul de 20 lei/zi sau de abonament la prețul de 50 lei/3 zile. Biletele și abonamentele sunt disponibile online de pe site-ul iabilet.ro, secțiunea Festivaluri.
Abonamentul include:
 Acces la festival pe tot weekendul;
 Acces la peste 40 de conferințe;
 Posibilitate de testare diverse terapii prezenteate în cadrul târgului;
 Testare produse cosmetice;
 Discuții cu specialiști la standurile de prezentare;
 Networking și stabilirea de conexiuni noi.

Citeste și:  Autoturism de lux, căutat de autoritățile din Germamia, descoperit de poliţiştii de frontieră în România

Brandul Equilibrum Fest s-a născut la Sibiu, iar în ultimul an au fost organizate mai multe ediții, în 5 orașe diferite: Sibiu, Brașov, Oradea, Cluj, și București, unde au participat peste 8200 de vizitatori.
La edițiile din cele 5 orașe au fost prezenți peste 500 terapeuți, medici, farmaciști, specialiști, producători și artizani din țară și străinătate și au fost susținute peste 250 de conferințe valoroase, acestea fiind disponibile pentru publicul larg, în mod gratuit, și pe canalul de Youtube.

Vă așteptăm începând de Vineri 21.06.2024 până Duminică 23.06.2024, între orele 10:00-20:00,
la Hotel Aro Palace Brașov.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.