Lucrări de modernizare pe DN73, între Brașov și Fundata

Lucrările de modernizare a Drumului Național 73, pe tronsonul dintre Brașov și Fundata, continuă într-un ritm accelerat. Echipele de constructori lucrează intens pentru a finaliza acest proiect important, care va îmbunătăți semnificativ infrastructura rutieră a zonei.

“Astăzi vorbim de înlocuirea stratului de binder pe un tronson de aproximativ 7km. Vorbim de o zonă unde se execută niște lucrări de consolidare. În viitorul foarte apropiat, în maxim două săptămâni vom vorbi și de deschiderea șantierului pentru lucrările de extindere la patru benzi a sectorului între Brașov și Cristian. Știm că este un disconfort pentru participanții la trafic, știm că este impactată o zonă turistică, zona Branului, dar sunt niște măsuri și niște lucrări care trebuiau să aibă loc și sunt convins că la finalizarea acestora, partea carosabilă va arăta mult mai bine decât acum”, a spus directorul DRDP Brașov Tudor Duțu.

Citeste și:  Se dă startul înscrierilor pentru furnizorii de formare profesională care doresc să participe la programul Start-Up Nation 2024

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.