Doi soți de 73 și 76 de ani s-au bătut cu bastoanele. Acum au dosar penal și ordin de protecție reciproc

Un conflict domestic șocant a avut loc într-o familie din Gorj, unde doi soți, cu vârste de 73 și 76 de ani, au ajuns să se bată cu bastoanele. Incidentul violent a escaladat pe fondul geloziei și al consumului de alcool, spun polițiștii.

În urma altercației, ambii soți s-au ales cu dosare penale pentru violență domestică. Mai mult, instanța a emis ordine de protecție, interzicându-le acestora să se apropie unul de celălalt la o distanță mai mică de 100 de metri.

Potrivit gorjeanul.ro, scandalul a izbucnit în locuința celor doi soți, unde aceștia au început să se certe, iar conflictul a degenerat rapid în violență fizică. Vecinii, alertați de zgomotele puternice, au sunat la poliție, iar oamenii legii au intervenit prompt pentru a aplana situația.

Citeste și:  Prețuri mai mici pentru city-break-urile de toamnă. Zborurile din acest sezon pornesc de la 30 de euro

„Pe fondul geloziei și al consumului de alcool, doi soți, o femeie în vârstă de 73 de ani și un bărbat, în vârstă de 76 de ani, s-au agresat reciproc, lovindu-se cu palmele și bastoanele de care se foloseau pentru a se deplasa, provocându-și reciproc echimoze și contuzii la nivelul feței și corpului”, transmit reprezentanții IPJ Gorj.

În urma apelului la 112, medicii chemați la intervenție au vrut să-i ducă la spital, însă bătrânii au refuzat.

Incidentul a șocat comunitatea locală, ridicând semne de întrebare cu privire la siguranța persoanelor în vârstă și la necesitatea unor măsuri mai eficiente de prevenire și combatere a violenței domestice.

Citeste și:  Programul Festivalului Monodramei Independente 2024 | Centrul Cultural Reduta, între 11-13 octombrie

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.