Proiectul „DizABILITATE” aduce speranță și independență persoanelor cu dizabilități din Brașov

În perioada 17 iunie – 9 septembrie 2024 se desfășoară proiectul „DizABILITATE – Șanse Egale Pentru Toți”, proiect cofinanţat de Consiliul Județean Brașov și implementat de Diakonia Societate de Binefacere.

Scopul proiectului este de a realiza inserția socială a unor persoane cu dizabilități, îmbunătățirea calității vieții și facilitarea independenței acestora.

Obiectivul îl constituie integrarea în comunitate, menținerea autonomiei și funcționalității persoanelor cu dizabilități atât prin menținerea/dezvoltarea mobilității și a motricității grosiere prin ședințe de gimnastică de recuperare medicală în cadrul grupului, cât și prin facilitarea independenței beneficiarului cu ajutorul unor activități de timp liber și socializare.

Grupul-ţintă al proiectului „DizABILITATE – Șanse Egale Pentru Toți” este reprezentat de 13 persoane adulte cu dizabilități, beneficiari în cadrul Serviciului de Asistență și Suport Betleem al Societății de Binefacere Diakonia Făgăraș.

Citeste și:  Prețuri mai mici pentru city-break-urile de toamnă. Zborurile din acest sezon pornesc de la 30 de euro

Pentru implementarea acestui proiect, administraţia judeţeană a alocat suma nerambursabilă de 9.430,78 lei în cadrul Programului de finanţări nerambursabile acordate proiectelor sociale pe anul 2024.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.